Op de mooiste dag van jullie leven horen foto's waar je later nog met veel plezier naar terug kunt kijken.

Als jullie voor mij kiezen krijg je daar een een prachtige reportage voor terug met de leukste en mooiste momenten. Geen overdreven bewerkte foto's maar stijlvolle beelden opgebouwd in mooie kleuren en fraaie composities.

 

Op jullie trouwdag zal ik de hele tijd bij jullie in de buurt zijn. Ik heb dan het dagprogramma met de must have foto’s op zak en doe ik mijn werk zo veel mogelijk op de achtergrond om niet te storen. In overleg zal ik een geschikte locatie zoeken voor de bruidsfotoshoot, maar jullie mogen ook zelf dat bepalen. Wel moeten daar bepaalde eisen aan gesteld worden in verband met het licht, de toegankelijkheid en de reistijd. Bedenk dat we op jullie trouwdag maar beperkt de tijd daarvoor hebben, aangezien je toch al snel zo'n uur tot anderhalf uur nodig hebt om de foto's te kunnen maken. Een mooie optie is (vind ik) om de bruidsfotoshoot na de bruiloft te doen, bijvoorbeeld de dag erna of op een ander tijdstip. Je hebt dan geen tijdsdruk, het regent niet en kunnen jullie eventueel naar een locatie die wat verder weg ligt. 

 

Daarna ga ik met de gemaakte foto's aan de slag en maak ik een selectie van de mooiste foto's zodat er een mooi doorlopend verhaal ontstaat. De foto’s zijn van full frame kwaliteit dat wil zeggen dat je verzekerd bent van de hoogste kwaliteit zodat je er later prachtige scherpe vergrotingen van kunt laten maken. De bewerkte foto's worden in hoge resolutie, (alsook in lage resolutie met logo/naamsvermelding voor internetuploads) binnen twee tot drie weken na de fotosessie geleverd, tenzij anders is overeengekomen.

 

Op verzoek verzorg ik ook een digitaal trouwalbum. Maar dit is optioneel en kan ook na de bruiloft nog besproken worden. Voor het beste resultaat gebruik ik slechts één adres namelijk Pofotonet. De premium fotoalbums uit hun collectie zijn daarvoor erg geschikt.

 

Het publiceren van jullie trouwfoto's is voor mij een essentieel promotie aspect. Helaas neem ik geen opdrachten aan als je hiertegen bezwaar hebt.

 

Is jullie interesse gewekt, neem dan voor meer info gerust contact met me op!